• Belangrijke nieuwsberichten

  Anita Bijvoet van LC Venray Peelparel ontvangt Melvin Jones award !

  Anita Bijvoet van Lionsclub Venray Peelparel ontving tijdens de districtsconventie op 10 april 2017 de internationale Melvin Jones Fellowship Award uit handen van districtsgouverneur Arend de Groot. Zij kreeg deze award voor haar grote inspanningen voor de Lions in het algemeen en voor het district in het bijzonder. Zij was onder meer penningmeester en gouverneur van het district (district bestaat uit 81 Lionsclubs waaronder Lions Club Venray Peelparel alsook Lions Club Venray).

   

  Nog altijd is ze actief als districtscommissaris Jeugduitwisseling en Young Ambassadors en natuurlijk als actief lid van LC Venray Peelparel. Arend de Groot prees haar vooral om haar groot enthousiasme en inzet. Ze heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de promotie van de Lions in het district.

   

  De Melvin Jones Fellowship Award is de allerhoogste vorm van erkenning in Lions land. De onderscheiding word uitgereikt aan Lionsleden die zich langdurig en op bijzondere wijze hebben ingezet voor de organisatie en met name een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de doelstelling 'we serve'.

   

  LC Venray Peelparel is bijzonder trots om Anita als zeer gewaardeerd lid in hun midden te hebben. Anita zet zich al vanaf de eerste dag in voor LC Venray Peelparel maar ook voor vele andere clubs via al haar werkzaamheden op districts, landelijk en Europees niveau. Anita reageerde verheugd op deze award, ze zei: "Op zich kan je alleen iets betekenen voor een club, of een organisatie, als je de dingen samen doet ! En daarom geeft deze Award weer veel nieuwe energie aan ons allemaal !"

   

  {content_title}

  {content_content}

  {content_title}

  {content_content}

  {content_title}

  {content_content}

  {content_title}

  {content_content}

  {content_title}

  {content_content}