• Bloem kerk
 • Belangrijke nieuwsberichten

  In december 2019 weer inzamelactie DE-koffiepunten

  Gedurende de maand december 2019 wordt alweer de 8e landelijke Douwe Egberts Waardepuntenactie georganiseerd, waarbij Lionsclubs en voedselbanken in het hele land Douwe Egberts Waardepunten gaan inzamelen die zullen worden ingewisseld voor pakken koffie ten bate van de Voedselbanken Nederland.

  In onze regio organiseert Lionsclub Venray Peelparel deze actie voor de voedselbank Noord Limburg.

  Vanaf begin december staan de inzamelboxen weer in Venray bij de Albert Heijn, Jan Linders en PLUS van Dijck, Jumbo (De Bleek en Brukske), in Wanssum bij de Jumbo, in Tienray bij Jan Linders, in Overloon bij PLUS Verbeeten en in Horst bij Jan Linders en PLUS Lucassen.

  Grijp nu uw kans de punten die u misschien al jaren uitknipt en in een kastje, laatje of blikje bewaart een goede bestemming te geven. Gooi ze in de inzamel box, bij voorkeur gebundeld en geteld per 500 punten. Vorig jaar was de actie landelijk zo’n succes dat er 100.000 pakken koffie werden bezorgd bij de diverse voedselbanken. Voor één pak koffie zijn er 500 punten nodig, wij zouden het geweldig vinden om de voedselbank Noord Limburg te mogen voorzien van de nodige pakken koffie!

  Lionsclub Venray Peelparel, onderdeel van Lions International, steunt deze actie. Er zijn immers ook in onze regio veel gezinnen die steun nodig hebben van de voedselbank. Voor hen is koffie al snel een onbetaalbare luxe.