• Belangrijke nieuwsberichten

  LC Venray Peelparel schenkt 2.500 aan Eva Vrouwencentrum Venray

  Op dinsdagavond 6 november 2018 werd tijdens een feestelijk diner een waardecheque met een bedrag van € 2.500,- overhandigd aan de voorzitter van EVA Vrouwencentrum Venray. Dit bedrag was opgehaald tijdens de Funnight in de Schouwburg Venray op 26 oktober 2018.

  Deze avond bestond uit  een cabaret gevolgd door een feest. Het enthousiaste cabarettrio Jeroens Clan beet de spits af met een aantal geestige sketches en liedjes. Deze drie Brabantse jongens barsten van de energie en met hun komische acts en hun sappige accent kregen ze de zaal plat. Daarna volgde een enorm feest waar flink gedanst kon worden op de muziek van coverband FEZZ. Ook werden er veel loten verkocht voor de mooie prijzen. Tot in de late uurtjes genoten de gasten van deze bijzondere combinatie van vrolijk cabaret en feestelijke muziek.

  Deze feestelijke avond maakte het mogelijk om een mooi bedrag te schenken aan EVA Vrouwencentrum Venray, een van de goede doelen van Lions Club Venray Peelparel. De club vindt het doel van EVA zeer waardevol en heeft dit vrouwencentrum daarom uitgekozen om te ondersteunen.

  Het doel van EVA Vrouwencentrum is om vanuit een veilige omgeving, eigen ontwikkeling, maatschappelijke participatie en integratie van vrouwen te bevorderen. Zij doet dit door allerlei activiteiten en cursussen aan te bieden. Van breien tot Nederlandse en Spaanse les en computercursussen. Voor vrouwen en door vrouwen.

  Het bestuur van EVA is blij met de donatie en heeft er al een goed doel voor bedacht. Graag willen ze het lesmateriaal aanvullen en een tuinset aanschaffel om met de cursisten buiten te kunnen zitten.

  {content_title}

  {content_content}

  {content_title}

  {content_content}

  {content_title}

  {content_content}

  {content_title}

  {content_content}

  {content_title}

  {content_content}