• Belangrijke nieuwsberichten

  Lions vieren 100ste verjaardag met ouderen

  Op zondag 17 september opende Schouwburg Venray haar deuren voor de viering van het 100 jarig bestaan van Lions Club International. De twee Venrayse clubs, te weten Lionsclub Venray en LC Venray Peelparel staken deze middag gezamenlijk de handen uit de mouwen om voor een groep genodigden een gezellig samenzijn te organiseren in de recent verbouwde Venrayse Schouwburg. Deze feestelijke middag werd opgeluisterd door de muzikale klanken van Anita Bijvoet en Arno Gommans.

  De genodigde groep, zelfstandig wonende ouderen uit gemeente Venray, werd deze middag onder het genot van een hapje en drankje rondgeleid in de schouwburg. Ook gaf Henk Deters acte de présence. Deze alom bekende troubadour kreeg met zijn eigen geschreven dialectliedjes het publiek in een feestelijke stemming.

  Na afloop waren de reacties van de genodigden positief: “Wat een onvergetelijke verrassing” aldus één van de genodigden. Ook de organisatoren van de middag, Lionsclub Venray en LC Venray Peelparel kijken terug op een geslaagde middag. “Het was een succesvolle middag mede mogelijk gemaakt door de grote betrokkenheid van alle deelnemende partijen” aldus president van LC Venray Peelparel, Rianne Hanssen.

  {content_title}

  {content_content}

  {content_title}

  {content_content}

  {content_title}

  {content_content}

  {content_title}

  {content_content}

  {content_title}

  {content_content}