• Bloem kerk
 • Activiteiten

  LC Venray Peelparel heeft sinds haar oprichting een scala aan fundraise activiteiten georganiseerd om goede doelen te ondersteunen. Daarnaast organiseert LC Venray Peelparel ook regelmatig immateriele activiteiten om zo de locale gemeenschap te dienen. Hieronder vindt U een aantal activiteiten die in de laatste 10 jaar sinds oprichting zijn georganiseerd. 

  Funnight

  In oktober 2018 heeft Lionsclub Venray Peelparel voor het eerst een een Funnight georganiseerd. Het was een avondvullend programma waar hilarisch cabaret en een spetterend feest gecombineerd werden. Een avond lachen en dansen samen met vrienden, familie, collega’s… kortom: een feestelijke avond voor iedereen! Zoals het de Lionsclub gewoon is, kwam de opbrengst van deze avond ten goede aan enkele goede doelen. In 2018 waren dat onder andere Stichting Voedselbank Limburg Noord en EVA Vrouwencentrum Venray.

  Na vijf succesvolle Ladiesnights gooiden de Peelparels het in 2018 over een andere boeg. Ze richtten zich niet meer alleen op vrouwen maar iedereen was welkom! Het was een gezellige avond waar je kon genieten van cabaret en daarna tot in de kleine uurtjes kon feesten in de foyer van de Venrayse Schouwburg. Een terugkerend element uit de afgelopen edities was de loterij. Hiermee waren weer fantastische prijzen te winnen!

  Als cabaret act waren de jongens van Jeroens Clan geboekt. Deze Brabantse jongensgroep stond begin 2018 in de finale van het Leids Cabaret Festival en werd bestempeld als aanstormend talent. Scherpe en intelligente sketches en liedjes volgden elkaar in rap tempo op. Tijdens het feest, dat na het cabaret losbarstte, kon men genieten van de swingende klanken van de alom bekende band Fezz. Deze Funnight bood alle ingrediënten voor een heerlijk avondje uit!